Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Miaf

Assessorament en eficiència energètica
Miaf
Miaf

    Oferta especial

    Estudi detallat, gratuït i sense compromís, de la situació energètica per part de MIAF, per saber si el teu negoci està pagant de més en les seves factures de la llum i del gas.
    Creus que pagues massa per les factures de la llum i el gas? Amb MIAF és fàcil saber-ho. I a més a més no té cap cost. MIAF és una assessoria energètica que t’ajuda a pagar el mínim en els subministraments energètics del teu establiment. Gràcies a un software propi, compara més de 350 ofertes de fins a 35 companyies comercialitzadores en qüestió de segons, i això permet mantenir les millors condicions en les teves contractacions de llum i de gas de forma permanent. A més, s’encarrega de fer totes les teves gestions, perquè no t’hagis d’encarregar de contractacions, modificacions ni incidències. Si creus que les teves factures de llum i gas són massa altes, surt de dubtes: MIAF t’ofereix la possibilitat de fer un estudi energètic sense cost ni compromís.