Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Associació Celíacs de Catalunya

Assessorament, formació i suport en la gestió del gluten
Associació Celíacs de Catalunya

Serveis

L’Associació ofereix a les empreses agremiades al Gremi de Restauració de Barcelona assessorament, formació i suport continu en aspectes relacionats amb la gestió del gluten per facilitar l’obtenció de l’acreditació com a establiment “Sense Gluten”.
L’Associació Celíacs de Catalunya representa els 77.400 celíacs i els 464.000 sensibles al gluten (sensibilitat al gluten no celíaca) que s’estima que hi ha a Catalunya. Atorga l’acreditació “Sense Gluten”, un segell de qualitat que certifica el compliment dels protocols d’elaboració i servei de productes sense gluten, i que és de referència per al col·lectiu de persones celíaques. És l’únic que compta amb la validació de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària de la Generalitat de Catalunya. L’acreditació “Sense Gluten” permet millorar el posicionament dels restaurants que l’obtenen, així com fidelitzar clients mentre es col·labora amb la preservació de la salut i amb la integració social d’un col·lectiu cada vegada més nombrós.