Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Estrella Damm

Cervesa elaborada a Barcelona
Estrella Damm

Serveis

Descarrega Bar Manager, l’app de servei per a l’hostaleria de Damm. Consulta els consums de totes les cerveses i altres begudes, sol·licita assistència per a les reparacions de les teves instal·lacions de barril i neveres, rep promocions exclusives i contacta directament amb el teu gestor comercial. Disponible per a iOS i Android.
Nascuda a Barcelona des de fa 146 anys, la cervesa Estrella se segueix elaborant a la nostra ciutat segons la recepta original de 1876, resultat de la combinación de malta d’ordi, arròs i llúpol, 100% ingredients naturals procedents d’agricultors locals, sense additius ni conservants. El vincle d’Estrella Damm amb la restauració es tradueix en una aposta constant per les millors propostes gastronòmiques. El seu sabor i la seva versatilitat fan que sigui la cervesa ideal per acompanyar una gran varietat d’elaboracions, i a més l'han convertit en una cervesa de gran reconeixement internacional i la més premiada de casa nostra.