Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Els barcelonins rebutgen les restriccions horàries

El Gremi polsa l’opinió de la ciutat per demostrar que l’avançament del tancament de les terrasses no compta amb el suport de la població.

Els barcelonins rebutgen les restriccions horàries
Fotografies:

    Durant el segon semestre de 2022, l’Ajuntament de Barcelona inicia una veritable ofensiva contra l’horari de funcionament de les terrasses i el redueix a diferents indrets de la ciutat (Enric Granados, pl. Vila de Gràcia, pl. Diamant, pl. Sol, pl. Revolució, Jardins de la Mediterrània, Joaquín Costa i entorns, Escudellers i entorns, etc.). Per criticar la decisió, el Gremi surt al carrer i recull l’opinió de diferents veïns, d’edats diverses, els quals rebutgen frontalment les decisions adoptades pel consistori.

    Els ciutadans entrevistats reconeixen que l’existència de soroll (el que generen les persones mateixes, però també l’ocasionat pel trànsit, els serveis de neteja, etc.) és consubstancial a les ciutats, especialment als carrers i places del centre, i insten a normalitzar el que, en efecte, succeeix inevitablement a totes les grans ciutats del món i, per tant, també a Barcelona.